Friday, 1 April 2011

SARAWAK FOR SARAWAKIANS !!!!!!

Semakin hampir dengan pilihanraya, semakin banyak khbar angin, teori dan kenyataan yang berlaku di dalam politik Sarawak. Kali ini Sebanaku2u mendapat satu GELOMBANG INFO yang hampir tepat.Sebanaku2u diberitahu dari satu SUMBER yang AMAT DIPERCAYAI.

SNAP sekarang mendapat bantuan dari Semenanjung. Nampak gaya SNAP sekarang mendapat bantuan dari Semenanjung untuk menakluki Sarawak dan sekali gus mahu menjatuhkan Pehin Sri Taib Mahmud Ketua Menteri Sarawak. Adakah semudah itu? Di sini kita lihat adakah SNAP cuba sedaya upaya untuk mendapat bantuan dari luar untuk mendapat kerusi di dalam Parlimen? Atau ada ahli politik dari Semenanjung juga mahu campur tangan dan sekaligus menjatuhkan Ketua Menteri Sarawak, Pehin Sri Taib Mahmud? So siapa KENCING siapa di dalam situasi ini? SNAP kena Kencing ahli Politik Semenanjung atau sebaliknya?


Mungkin sebelum ini pihak yang kecoh kecoh mengenai hal ini adad BENARNYA.

http://sebanaku-sarawak.blogspot.com/2011/02/miri-marriot-confidential.html
Yang menjadi GELOMBANG INFO ini special sikit ini ialah bantuan yang diterima oleh SNAP ini adalah darik orang politik juga. Which Party? Tunggu Gelombang Info yang seterusnya dari Sebanaku2u


No comments: